Weekend i Köpenhamn

Dom här tjejerna har jag hängt med i ungefär 15 år, vilket blir halva mitt liv. Vi bestämde oss för att skippa att ge varandra presenter nu när alla fyllde 30 under 2015 och istället åka på en weekend ihop. Vi bor i dag från Lund i söder till Luleå i norr plus att dom flesta är småbarnsmammor och vi räknade att det är nio barn samanlagt och en liten tionde på väg, så det är ett stort projekt när vi ska ses allihopa samtidigt.

Men den här helgen i höstas klaffade allt och vi flög alla ner till Köpenhamn och checkade in på First Hotel Kong Fredrik

Vi råkade pricka in en regning helg men vad gjorde det när vi hade Lisas regnjacka som piggade upp allt. 

Undangömd på en innergård ligger Beau Marche (Ny østergade 32). Det är ett pyttelitet och ombonat cafe som Linn hade fått nys om och vi hade tur att hitta deras enda långbord tomt som vi kunde slå oss ner vid för att äta lunch.

Sanna vid innergården

portrait-copenhagen.jpg

Det finns en inredningsbutik med samma namn och adress som har en kombination av nytt och vintage. Massor av fina saker men den är rätt dyr så inget fick följa med oss hem tyvärr. 

 Nield Hemmingsens gade 3 ligger butiken Stilleben som har en väldigt inspirerande övervåning med konst man kan köpa till rimliga priser. 

Sista kvällen åt vi på Madklubben som inte riktigt levde upp till våra förväntningar då maten inte riktigt var tip topp och lokalen var enorm så mysfaktorn försvann lite. Kanske berodde dom höga förväntningarna på att vi åt på Cofoco dagen innan som hade helt fantastisk god mat!