Vad jag kan göra för dig!

Syftet med mitt fotograferande/filmande och min reseblogg är att inspirera och peppa dig att upptäcka världen där ute. Allt som finns här hemma runt husknuten men även på andra sidan jorden, saker du inte visste om och sånt som du redan drömmer om att besöka. Jag vill göra din resplanering lite enklare och roligare. 

Kontakta mig:

info@jeanetteseflin.com

 

playamaderas.jpg

Fotografi

 

Resor, lifestyle och porträttfotografi är kärnan i min verksamhet. I mitt bildspråk gillar jag att fånga det naturliga ljuset och jobbar sällan med blixt eller externt ljus. Jag älskar utmaningen att fånga det som redan finns på platsen. 

Fun fact: 

  • Utställningar i London, Oslo och Stockholm.

  • Vunnit pris i den internationella fototävlingen Travel Photographer of the year.

  • Projektledarutbildning i ryggen

  • Utbildad kommersiell fotograf på yrkeshögskolan Fotoskolan STHLM

Jag är baserad i Stockholm men reser mer än gärna inom Sverige och internationellt för uppdrag. 

Vill du ta ditt företag till nästa nivå genom att satsa på er visuella kommunikation? Tveka inte, kontakta mig redan idag!

 

warszawa57.jpg
 

Bloggsamarbeten

Jag gör gärna samarbeten med seriösa och relevanta företag som kan ge mervärde till mina läsare som är kvinnor mellan 25 till 35 år. Mina läsare är det viktigaste för mig och jag inleder enbart samarbeten med företag som jag själv kan stå för. Ett samarbete där båda parter drar fördel av tar mycket tid och energi och därför väljer jag mina samarbetspartners noga. Jag följer marknadsföringslagen och märker alltid ut mina samarbeten med texten "I samarbete med ..." Varje inlägg jobbar jag aktivt med sökmotoroptimering (SEO) för att öka livslängd och synlighet för blogginläggen. 

Medlem i svenska och nordiska bloggkollektiven Nordic Travel BloggersSvenska resebloggar och Influencers of Sweden

TIDIGARE SAMARBETSPARTNERS: Iambassador, Warsaw Tourism, Lombardy Tourism, Planet surf camps, Nordic Tb, Spanska Turistbyrån, Visit Tallinn, Hamburg tourism

Exempel på tidigare samarbeten: 

Guide till Hamburgs julmarknader , 6 fantastiska vyer över Milano , Warszawa från ett baksäte i en gammal Fiat

 

Film

Rörlig bild blir för mig som en förlängning av det bildspråk som jag har inom mitt fotograferande.