Vad jag kan göra för dig!

Syftet med mitt fotograferande/filmande och min reseblogg är att inspirera och peppa dig att upptäcka världen där ute. Allt som finns här hemma runt husknuten men även på andra sidan jorden, saker du inte visste om och sånt som du redan drömmer om att besöka. Jag vill göra din resplanering lite enklare och roligare. 

info@jeanetteseflin.com

 

playamaderas.jpg

Fotografi

Resor, lifestyle och porträttfotografi är kärnan i min verksamhet. I mitt bildspråk gillar jag att fånga det naturliga ljuset och jobbar sällan med blixt eller externt ljus. Jag älskar utmaningen att fånga det som redan finns på platsen. 

Fun fact: 

  • Utställningar i London, Oslo och Stockholm.  
  • Vunnit pris i den internationella fototävlingen Travel Photographer of the year.
  • Projektledarutbildning i ryggen 
  • Utbildad kommersiell fotograf på yrkeshögskolan Fotoskolan STHLM 

Jag är baserad i Stockholm men reser mer än gärna inom Sverige och internationellt för uppdrag. 

Vill du ta ditt företag till nästa nivå genom att satsa på er visuella kommunikation? Tveka inte, kontakta mig redan idag!

info@jeanetteseflin.com

warszawa57.jpg

Bloggsamarbeten

Jag gör gärna samarbeten med seriösa och relevanta företag som kan ge mervärde till mina läsare som är kvinnor mellan 25 till 35 år. Mina läsare är det viktigaste för mig och jag inleder enbart samarbeten med företag som jag själv kan stå för. Ett samarbete där båda parter drar fördel av tar mycket tid och energi och därför väljer jag mina samarbetspartners noga. Jag följer marknadsföringslagen och märker alltid ut mina samarbeten med texten "I samarbete med ..." Varje inlägg jobbar jag aktivt med sökmotoroptimering (SEO) för att öka livslängd och synlighet för blogginläggen. 

Medlem i svenska och nordiska bloggkollektiven Nordic Travel BloggersSvenska resebloggar och Influencers of Sweden

TIDIGARE SAMARBETSPARTNERS: Iambassador, Warsaw Tourism, Lombardy Tourism, Planet surf camps, Nordic Tb, Spanska Turistbyrån, Visit Tallinn, Hamburg tourism

 

Exempel på tidigare samarbeten: 

Guide till Hamburgs julmarknader , 6 fantastiska vyer över Milano , Warszawa från ett baksäte i en gammal Fiat


 

Film

Rörlig bild blir för mig som en förlängning av det bildspråk som jag har inom mitt fotograferande. 

För att se fler exempel gå in på min youtube kanal

jeanetteseflin-press.jpg

Pressutskick / Eventinbjudningar

Ni får gärna skicka inbjudningar till event eller pressutskick som är relevanta för mig som fotograf och resebloggare där jag kan hålla mig uppdaterad om vad som händer i min bransch. Men exponering på bloggen är inte garanterad, Jag förbehåller mig rätten att välja vad jag skriver om eller inte. Jag skriver enbart om saker jag gillar och kan stå för och det går inte att köpa min åsikt.