Bloggevent med Travellink
 

Förra veckan styrde Travellink upp med en resebloggkväll på Sheraton hotel. Det var många nya ansikten men ochså en hel del bekanta. Men framförallt massa reseinspiration från Tjeckien, Litauen och Italiens turistbyråer som var på plats. Väldigt lägligt med just Lettland då jag skulle åka dagen efter till just Riga.

Katarina Wohlfart 

 

Daniel från Dryden.se och Christan från Mat och resebloggen

Linda från LaLinda och Better bloggers

 

Det bjöds på vinprovning på både Tjeckiskt och Italienska viner och dom hade flugit in en kock från Italien för att presentera delikatesser från Marche regionen. Han kunde såklart ingen engelska men jag förstod att jag som vegetarian inte kunde äta nått förrutom ost. Men det gick ingen nöd på mig ändå!

 
 

Det bjöds på små föreläsningar om olika resmål men även att vi fick rotera gruppvis mellan olika bord i lokalen och lära oss mer om destinationerna vilket var ett väldigt bra upplägg tycker jag.

 

Jag hade verkligen inte tråkigt bredvid dom här två, Katarina Wolfart och Helena från Freedomtravel

 

Till slut delades det ut priser för bland annat Årets bästa reseberättelse (Annika Myhre från Resfredag) och Mest inspirerande instagrammare (Lola Akinmade från Geotravelers niche)

 

Du hittar mig även här: