Tur resemässa
 

I helgen bestämde jag och Katarina att vi skulle gå på Tur resemässa på Stockholm waterfront congress center och släpade med våra killar. Vi tänkte framförallt att vi skulle lyssna på reseberättelser och bli inspirerade men blev ganska snabbt besvikna på det eftersom det var mest reseföretag som berättade om deras paketresor som dom ville sälja. Plus att vi sänkte medelåldern rätt rejält bland lyssnarna när vi satte oss då det var en majoritet av pensionärer.

Men det var bra grejer med såklart. Man kunde delta i massa tävlingar där man kunde vinna resor som vi gav oss in på till hundra procent. Så nu håller vi tummarna! Lyssnade på en bra föreläsning av Anna Magnusson som driver bloggen Turisterna som handlade just om att reseblogga. Man fick även en fin bok av Jörgen Ulvsgärd som hette Äntligen vilse - konsten att att resa som jag tänkte läsa framöver. 

 

Du hittar mig även här: