INTRESSANTA LÄNKAR / 02

Nu är det fredag och jag tänkte dela med mig av några länkar på saker jag hittat under veckan som jag tycker är läsvärda! 

 

The Swedish number

Svenska turistföreningen (STF) senaste PR-kampanj där Sverige är det land i världen som får ett alldeles eget telefonnummer. Dit vem som helst i världen kan ringa om man är nyfiken på hur det är att bo i Sverige och alla i Sverige kan vara med och svara. Det fungerar som ett vanligt samtal och när någon ringer kopplas samtalet till en slumpvis svensk som svarar. Om man vill testa så laddar man ner appen och väntar. Har inte testat själv men väldigt finurlig idee tycker jag!

Äntligen vilses gratis guide till Stockholm

Katarina tipsar om sina bästa tips om du vill upptäcka Stockholm trots att det kanske ekar lite tomt i plånboken.

Att resa podden

Mina bloggkollegor från Resfredag och Livet från den ljusa sidan gör en podd om att just resa där dom både pratar om egna erfarenheter, praktiska tips och spaningar från resebranschen. Den tycker jag ni ska börja prenumerera på! 

The Moaning of Life

An idiot abroad har kommit med en en ny twist där Karl Pilkington reser runt om i världen för att träffa människor som bemästrar konsten att leva. Lika roligt som alltid och ligger uppe på SvtPlay.