Drömresan är bokad och redo att avslöjas för er

Drömresan är bokad och redo att avslöjas för er
 

Det finns platser som jag har drömt om men som bara känt som en hägring lågt bort i horisonten. Men när jag var på Travel Massive senaste träff för ett par veckor sedan pratade jag med Katarina från Äntligen vilse, Sofia från Fantasiresor och Lena från Ladies Abroad och helt plötsligt klev en dröm ett steg närmare en verklighet. Nu har vi har bokat flybiljetterna och det blir verkligen av!

Men vart ska vi då? I juni 2018 ska vi först till Seattle och sen vidare för att roadtrippa genom Alaska!

När jag gick på högstadiet på 90-talet introducerade min kompis Linn det häftigaste mina små öron någonsin hört, Nirvana. Det blev starten för min grungeperiod som nådde sin peak med att jag och 4 andra tjejer startade ett grungeband. Den tiden är förbi men drömmen om att besöka grungens hemstad har följt med mig i alla år.

Min dröm om Alaska började när jag såg filmen Into the wild. Inte för att jag vill bege mig ut i vildmarken och få hybris om att jag kan överleva i naturen trots att jag har noll erfarenhet av det. Tydligen är det vanligt förekommande att storstadsmän beger sig ut i Alaskas natur men där det slutar med att naturen äter upp dom istället. Nej något sånt vill jag inte göra. Vår plan är mer att roadtrippa och vandra genom storlagen natur, besöka North Pole (japp det är tydligen en by på riktigt), upptäcka en hel övergiven stad och se vilda björnar. Ni hör ju det kan inte bli något annat än episkt!

 
Här är bild från 2010 på mig och min folkabuss när jag gjorde en roadtrip med den genom Europa.

Här är bild från 2010 på mig och min folkabuss när jag gjorde en roadtrip med den genom Europa.

Du hittar mig även här: