Min jul
 

God jul på er! Någonting rätt måste jag ha gjort i år för att jultomten kom med så fina presenter. Jag och David började julaftonsmorgonen med att äta tomtegröt och öppna julklappar i soffan. Jag hade inte önskat mig något speciellt förutom boken Don´t be a tourist som jag även fick. Den finns inte bokstavligen i min hand nu för den har fastnat någonstans på vägen i posthanteringen och blir nog mer en nyårspresent skämtar David.

Förutom boken fick jag dom här lådorna som ser hämtade ur Gatsbys mansion som jag stått och vridit och vänt på på i en butik men som jag aldrig köpte själv. Samma sak med det konstiga huvudet från min absoluta favoritbutik inom inredning Fat cat. Den som ser ut som något från något laboratorium runt sekelskiftet eller ur ett avsnitt från tv-serien The Knick. Båda gångerna har jag mumlat och hållt i föremålen och sagt en sån skulle vi ha hemma och gått vidare. Båda gångerna måste David varit väldigt uppmärksam och smugit tillbaka till butiken, köpt och sedan gömt undan dom här hemma.  

 
hemma-inredning5.jpg
 

Runt lunchtid åkte vi ut till Davids föräldrar och hans syster i Täby för att sen äta massor av julmat. Hans mamma är så duktig i köket, att vara vegetarian är inga problem hemma hos henne kan jag lova. Hon hade till och med gjort tre olika slags hemmagjorda glassar till efterrätt. 

Julen för mig har gått till att bli något jag har en hatkärlek till sedan båda mina föräldrar har gått bort och det här var min andra jul utan dom båda. Att Davids familj har tagit mig under sina vingar betyder så otroligt mycket för mig. Allra mest nu under julen då allt blir extra påtagligt när man ser alla på sociala medier som myser och hänger med sina nära. 

 
hemma-inredning4.JPG
 

Vi hade bestämt oss för att inte ge varandra några julklappar i år utan bara ha ett julklappsspel. Vi fick med oss hem ett mysigt doftljus och spelet Kortslutning. Ett tvärtom spel där man får poäng när man svarar fel. Det blir som spelet heter en kortslutning för man är ju så van att alltid försöka svara rätt på frågor i frågespel. Perfekt att dra fram när vi har folk över på middag här hemma. 

hemma-inredning3.JPG
 

Du hittar mig även här: