Krukor och Kaffe - Vegetarisk cafe i Stockholm
 

Jag letar ständigt efter bra caféer att jobba på här i Stockholm. Det finns några faktorer som måste prickas av för att jag ska komma tillbaka. Det är bland annat att det måste finnas lättillgängliga uttag, så irriterande när man måste störa andra gäster och dra en snubbelkabel genom rummet. Jag föredrar caféer som är lugna och inte stimmiga. Sen vill jag inte ha skyltar eller personal som försöker få bort en till lunchen för dom vill ha in nytt folk. Alla dom här kriterierna uppfyller Krukor och Kaffe som dessutom har en liten chihuahua som heter Charlie som bor där. Stort plus i kanten att man kan pausa och få lite hundmys mellan varven. 

Där har ni mig i hörnet med min nyinköpta basker som är perfekt att dra på sig när man har flottigt hår. Jag lockade över Amanda (som tog bilden på mig) från sin studio till caféet för att prata om allt som rör frilanslivet. Alla som är frilansare vet ju om dom berg och dalbanonrnan man kan åka på. Ena dagen är allt fantastisk och en annan så är man nere på botten. 

Men åter till caféet som är helt vegetarisk vilket jag tycker är fantastiskt. Underbart att man kan äta allt på menyn! Om du får feeling kan du även köpa med dig en kaffe och en kaktus för 99kr eller någon annan av dom många växterna där inne. 

 
krukorochkaffe7.jpg
krukorochkaffe8.jpg

INFO: 

Adress: Valhallavägen 53  /  www.krukorochkaffe.se

Ni hittar mig även här: