Länktips [ett]
diskokula på bar Pop house Abba museum i Stockholm
 

Igår var jag och minglade med mina vänner och kollegor inom resebloggvärlden under en diskokula. Det är alltid lika kul att få prata med likasinnade och som har en stor passion för just resor. Travel Massive tillsammans med turistbyårer i spanska regionen Costa Brava anordnande eventet och jag kan intyga att det är en vacker del av Spanien eftersom jag bland annat gjorde dagsutlykter dit när jag bodde i Barcelona för vad som känns som hundra år sedan. Kanske ska lägga upp bilder från Girona som jag aldrig visat för er innan. Vad sägs om det?

Appropå foto ni har väl inte missat att Lola bakom bloggen Geotraveler's Niche har vunnit  2018 Travel Photographer of the Year av det prestigefulla Society of American Travel Writers. Hur stort är inte det. Jag blir både så stolt och glad att det går så bra för så många runtomkring mig just nu!

 
pop house bar på Abba museum
 
  • Bloggen Messy Nessy Chic drivs är en engelsk tjej som heter Vanessa. Jag har följt den här bloggen i så många år och hon är expert att hitta alla dom där konstiga och udda platserna som inte står i guideböckerna. Absolut bäst är hon på Paris då det är där hon bor men hemsidan är en skatt om man vill komma bort från allt det vanliga man "ska" se när man reser. Hon har även släppt en bok Don't be a tourist där hon samlat många av hennes fantastiska och hemliga ställen i Paris. Den är jag väldigt nyfiken på!

 
 
  • När vi ändå är inne på utländska bloggar så måste jag rekommendera Local Wanderer som skrivs av Elaine och Taylor. Dom har ett jättefint bildspråk och varje ställe dom åker till vill jag besöka! Fantastiskt bra om ni har planer att åka till USA och Kanada.

 
local-wanderer-blog.jpg

Du hittar mig även här: