Länktips [tre]

Då kör vi ytterligare en omgång om bra saker jag har hittat på internetz det senaste tiden!


Krickelin reser runt i Kalifornien och fotograferar till hennes butik FGL och allt ser så jäkla fantastiskt ut! Hon och hennes kompanjon Mir har bland annat besökt Venice och Joshua Tree. Älskar hennes bildspråk! I ett av blogginläggen delar hon med sig hur hon jobbar och lite tips om hur hon fotograferar i solljus

krickelin.jpg

Jag drömmer om att få sova någon natt på Hotell Pigalle i Göteborg nu i vår. Det ser ut att vara så otroligt mysigt med sin ombonade mörka stil. Jag är en stark motståndare till ljust och fräsch i inredning och trivs bäst i rum med brokiga tapeter och tunga sammetsgardiner. Hotell Pigalle verkar ha allt det där! 

Pressbilder/Hotell Pigalle

Pressbilder/Hotell Pigalle

Pressbilder/Hotell Pigalle

Pressbilder/Hotell Pigalle


Rania som ligger bakom bloggen Nortbound Journeys har lagt upp en film från när hon var i Yosemite national park. Så vackert att det rycker i resnerven! Ofattbart när jag tänker på att jag själv ska till Alaska om cirka tre månader. 


Jag får Turismnytts nyhetesbrev som håller mig uppdaterad av vad som händer inom turismindustrin i Sverige. Där dök det upp nyheten att Arctic Bath ska öppna i slutet av 2018 i Norrbotten. Det ska vara en spa och restauranganläggning som ska ligga i Luleälven och visst ser ut helt fantastiskt ut? Norrbotten möter filmen Were the wild things are.  

 

 

 

arctic-bath-summer-465x328.jpg

Det här håller på att bli en följetång nu med Messy Nessy Chicks youtube filmer. Men dom gör mig glad för dom ger mig en liten dos av Wes Andersson känsla i vardagen. I det här avsnittet slår hon ihop sig med festarrangören We Are The Oracle som gör dekadenta fester i övergivna platser i Paris. I filmen har dom picknick i en gammal nazibunker upplyst med hundratals levande ljus. Jag skulle gärna vilja bli inbjuden till måltider som dessa!

 

Du hittar mig även här: