Länktips [två]
 

Första omgången av mina länktips blev så uppskattat så jag tänker att jag ska fortsätta med det här framöver lite då och då. Först ut är den nya podcasten Livet utomlans som riktar sig till dig som drömmer om att någon dag flytta utanför Sveriges gränser eller för dig som redan tagit steget. Den här önskar jag fanns när jag var 19 år  och precis tagit studenten. Fram tills jag var 25 år bodde jag i Paris, Barcelona, Oslo eller drev omkring på långa jorden runt resor innan jag flyttade tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands. Jag hade ingen runt mig på den tiden som hade bott utomlands så jag visste inte vad jag hade att förvänta mig, hade varit så skönt att få lyssna på andras erfarenheter innan jag flyttade. Den har startats av min resebloggkompis Jennifer och Sandra som såklart själva bor utomlands just nu. 

 
livet-utomlands-podcast.jpg
 

Messy Nessy Chick fortsätter sin lilla serie om dom lite hemliga och annorlunda saker att göra i Paris. Den här gången åker hon till den övergivna staden Goussainville som ligger bara 30 min norr om Paris. Ni vet ju att jag älskar att besöka övergivna platser, som den där gången när jag var i Berlin och smög in till ett övergivet barnsjukhus

 
 

Annika som har bloggen Resfredag skriver så vackert om sin sorg efter både hennes mamma och pappa gått bort nyligen. Hon sätter ord på känslor som jag själv inte kunde hitta när jag var mitt i sorgen. 

 
resfredag.jpg
 

Amanda tar upp slitnigarna som sker när man tar sin största hobby som vi har gjort med fotograferandet och gör det till sitt jobb. Man kan tro att det är guld och gröna skogar men det är många nya tankar som dyker upp då. Jag känner att jag själv behöver hitta en ny hobby som jag kan göra helt kravlöst långt från foto som Amanda har gjort när hon hittat tillbaka till fotbollen. 

 
amanda-nilsson-fotograf.jpg

Du hittar mig även här: