Mina bokade resor januari-februari

Mina bokade resor januari-februari
 

Januari

ÅRE - Årets första resa går till vackra Åre för en Winter Worcation med Influncers of Sweden. Inos är en intresseorganisation för oss som jobbar med blogg, youtube och sociala medier och fungerar lite som ett fackförbund. Branschen är så ny och då är det skönt att ha ett gäng med människor som befinner sig i samma situation att bolla massa idéer och tankar med. Men vad är en workcation kanske ni undrar? Det är helt enkelt en kombination av jobb och semester där vi deltagare själva har kortare föreläsningar där vi lär av varandra varvat med roliga utomhusaktiviteter. Jag kunde inte åka förra året och kände verkligen att jag missade någonting när jag läste allas blogginlägg. Men i år händer det! 

 
Riga, Lettland

Februari

 

RIGA - För cirka 2 år sedan var jag och David i Riga och nu är det dags igen att åka över Östersjön. Men den här gången tillsammans med NordicTB (Nordic travel bloggers) som är ett kollektiv för influncers inom resor och digitala storytellers i Norden. Det är med dom jag bland annat tillsammans med dom jag har rest till Warszawa och Hamburg. Det här ingen vanlig resa utan en summit där vi som är med ska kunna lära känna varandra över landsgränserna och prata ihop oss om riktlinjer. Ska bli så kul att få ett ansikte till alla namnen som dyker upp i facebookgruppen vi har. 

LULEÅ - Jag och mina kompisar från Sundsvall ska återigen sammanstråla och den här gången blir det i Luleå där Lisa och Viktor har byggt sig ett hus. Tänk att det nordligaste jag har varit är Umeå. Skämmes på mig! Det ska bli så kul att få hänga med några av mina favoritmänniskor i den norrländska naturen. 

 

Du hittar mig även här: