Mitt liv just nu

Ibland blir inte saker som man hade tänkt sig. Efter hela våren och sommaren som helt har präglats av att rensa, tömma och flytta min mammas dödsbo så hade jag och David hoppats på en lugn höst där vi kunde rota oss lite. En höst att få bygga upp någon slags grundtrygghet. Men så när jag var i Warszawa i september fick jag ett samtal att vi inte kunde få bo kvar i den lägenhet vi hyr i andra hand här i Stockholm för den ska säljas. För er som på något sätt varit en del av den fruktansvärda boendesituationen som är i Stockholm vet nog den stress som sker då. Mattan rycktes undan under våra fötter och vi famlade runt förvirrade. 

Men så nu i helgen skrev vi kontrakt på en lägenhet mitt på Södermalm som vi ska få bo i ca 2,5 år för han som vi hyr av ska studera på annan ort. Ibland blir inte saker som man tänkt sig. Ibland blir det till och med bättre. Så den största delen av min tid går åt just nu att packa ihop allt jag äger. Men jag känner riktigt hoppfull att allt börjar nu gå åt rätt håll, som att vinden börjar vända och motvinden som jag gått nerhukad i har svept runt och blivit en medvind istället. Saker kan ju faktiskt inte bli värre nu, för hur kan den det när man har haft det värsta och mest krävande året i mitt liv. Nu går mitt liv in en ny och lättare fas känner jag. 

flytta till lägenhet på södermalm i stockholm

Här får ni en liten inblick i vårat nya vardagsrum som just nu är kaos för vi har bara packat in allt fram tills nästa helg då vi ska flytta in på riktigt. Såklart ska jag dela med mig av bättre bilder framöver när vi har kommit mer på plats. 

lägenhet på södermalm i stockholm