Ny layout på bloggen

Ny layout på bloggen
 

Ungefär en gång per år får jag rycket och vill uppdatera hemsidans layout då jag får den där känslan att layouten inte passar den vision som jag har i mitt huvud. Det är nog vad man helt enkelt kallar utveckling. Jag befinner mig i en fas i livet då jag utvärderar väldigt mycket och ställer mig frågor om vad jag verkligen vill med mitt företag och mitt skapande. Det är en förvirrande period med mycket förändring som ligger i startgroparna. Jag känner att jag tidigare har fastnat lite i vad som förväntas av mig och tappat lite av mig själv på vägen. Att jag tappat lusten att skapa genom det. Jag håller sakta men säkert hitta tillbaka till den och känner att den nya hemsidan är ett steg åt rätt riktning. Det kommer inte ske några enorma skillnader här på bloggen över en natt förrutom den här nya designen men det kommer komma saker krypande med tiden. Vissa saker vet jag att jag kommer göra annorlunda andra saker tror jag kommer upptäcka på vägen dit. Men en sak är säkert att innehållet här alltid kommer vara om resor och fotografi. 

 
blogg-sida.jpg
 

Den absolut största förändringen är att jag har gjort om att bloggen till ett standardformat om hur en blogg brukar se ut. Ni vet när man kan srolla i oändlighet. Innan hade jag en bild och man såg en sammanfattning av alla inlägg när man kom in på sidan. Jag gillade upplägget att man kan klicka sig in på det man tyckte låter intressant men samtidigt så störde jag mig själv på andra bloggar jag läste där jag var tvungen att gå fram och tillbaka till huvudsidan om jag ville läsa fler inlägg än ett. Det är ett test för att se om det göra sidan mer användarvänlig.

Vad tycker ni, gillar ni det gamla eller det nya formatet på bloggen mer? Skriv gärna en kommentar så jag kan anpassa sidan så det blir så bra som möjligt för er!

 

 

Ni hittar mig även här: