En promenad i Worcestershire, Storbritannien
 

Vart jag än tittar på kartan i Storbritannien så känns det som att allt hör till någon del av Sagan om Ringen eller Harry Potter. Men jag insåg ochså snabbt att jag uttalade många av platserna helt fel. Jag och David flög till Birmingham i torsdags för att möta upp vår georgiska vän Ruska som skulle gifta sig med sin engelsman. Efter en 40 min lång tågresa från Birmingham ut till Worcester fick jag lära mig att det uttalades [wosster] och inte [wårkester] som jag gick omkring och sa. Oops!

Tillsammans med Ruskas vänner från Georgien och USA delade vi på en cottage som rymde alla åtta av oss. Huset kändes verkligen urtypiskt brittiskt med sina kalla stengolv, stora träbjälkar i taket och heltäckningsmattor. Kan fortfarande inte komma över att man har heltäckningsmattor i toaletter. Är det bara jag som tycker att det känns så ohygeniskt?  

Men låt oss inte tänka mer på heltäckningsmattor utan mer på den fantastiska naturen! Vi hade hästar runt husknuten och kaniner som skuttade över vägen där vi gick. Jag kan inte komma över hur grönt och lummigt allting är. Under vår promenad från huset vi hyrde såg varje kulle ut som att den skulle passa in i ett avsnitt av Morden i Midsomer.

 
hästar på den engelska landsbygden Worcestershire

Alltså den här mannen <3

manligt porträtt med man med skägg på engelska landsbygden
svartvit porträtt på engelska landsbygden
worcestershire på engelska landsbygden

Du hittar mig även här: