Jeanette Seflin
Jeanette Seflin
fotograf & reseblogg
 
jeanette-seflin1.jpg

VÄLKOMMEN
TILL MIN RESEBLOGG!

Jeanette heter jag och är fotograf med inriktning på resor och porträtt. Min reseblogg är fylld med inspiration till dig som är nyfiken att upptäcka annorlunda platser runt om i världen och allt det vackra som finns runt hörnet här hemma.

 
 

Ända sedan dagis då jag blev tillfrågad vad jag ville göra när jag blev stor och svarade att jag skulle bo utomlands så har jag varit besatt av att upptäcka nya platser. Misstänker att ha en pappa som var sjöman i 20 år hade någonting med saken att göra. Efter ha spenderat 8 år med att bo i en backpackerryggsäck, en folkabuss och kollektiv runt om i Europa hittade jag kärleken och har slagit ner mina rötter i Stockholm. Där har jag nu min bas och jobbar som bildkoordinator på en fotostudio.

Min reseblogg som grundades hösten 2015 är fylld med tips till dig om vart du hittar övergivna hus, storslagen natur, vegetariska restauranger eller besynnerliga barer. Så länge platsen har växter, krackelerade väggar eller obskyra secondhand prylar så hittar du mig där.  

Jag hoppas jag kan inspirera dig att våga ta ditt stora äventyr från att bara vara en dröm till att bli verklighet.

 

Kontakta mig gärna:
info@jeanetteseflin.com