2018

 

Nu när 2017 gick mot sitt slut så är det nästan givet att man ska göra en årsummering på sin blogg. Blicka tillbaka på året som gått och sammanfatta det. Jag har nog aldrig varit så här taggad på ett nytt år som jag är i år. En riktig omstart till något bättre helt enkelt!

  • Våga stå mer framför kameran - Jag är ingen linslus utan snarare tvärtom. Jag har alltid känt mig mer bekväm bakom kameran. Men det har ju också resulterat att det knappt finns några bilder på mig varken här hemma eller från mina resor. I år ska jag våga ta klivet till andra sidan kameran och utmana mig själv men ochså för att ni ska få lära känna mig lite bättre och veta vem jag är.

  • Resa mer i Sverige - Jag är nyfiken att upptäcka vårt avlånga land. Finns så otroligt mycket vackra och spännande platser som jag har uppskrivet på en lång lista. Så jag går ut hårt redan nu i januari och februari och har två resor inbokade norrut. Ska bli skönt att få se drivor med snö för här i Stockholm är det bara regn och bara gator. Norrlänningen i mig börjar längta efter en riktig vinter.

 
Jag på nyårsafton i min spegel med sprickor i sig efter att jag tappat den i golvet.

Jag på nyårsafton i min spegel med sprickor i sig efter att jag tappat den i golvet.

Du hittar mig även här: