Porträtt från Berlin

 

Nu är jag hemma igen efter några intensiva och stekheta dagar i Berlin tillsammans med mina klasskompisar och lärare på Projektverkstan. Har suttit hela dagen vid mitt köksbord, redigerat bilder på dom och blivit alldeles varm i hjärtat. Vi har under ett års tid svurit, skrattat, gråtit (hehe, det är nog mest jag som sysslat med det) och stöttat varandra i våra projekt. Vi håller på med så olika kreativt skapande men har förbluffats av att vi har samma hjärnspöken och problem i våra processer. Det har varit en befrielse att veta att man inte är ensam med sina tankar. Det kan ju vara lika underbart som svinjobbigt att jobba med sin kreativitet, som om hjärnan ibland slår knut på sig själv. Att vårt år tillsammans lider mot sitt slut är sorgligt men jag tröstar mig med att jag fått många fina vänner på köpet. 

Jag håller på att sätta ihop en guide till det alternativa Berlin där jag ska tipsa om övergivna hus, en bar där man kan ta av sig skorna och borra ner fötterna i sand och såklart vart du kan hitta den godaste vegetariska hamburgaren. Så håll ut! 

 
 Ängie och Pussel
 Bud Stankz
 Treptower park Berlin
 Ängie, Bud Stankz, Pussel i Berlin
 

Här har ni mig när jag fotograferar, jobbar ej med ergonomi som ni ser. Den andra är från sista dagen då dom tidigare nätternas sömnbrist gjorde sig påmind i kombination med matkoma och 30 gradig värme. Efter ha inte sett solen på så länge fick sig våra bleka hudar sig en chock. 

 
 Habz och Ängie
 Photobooth Berlin
 Bandbild Berlin
 övergivet hus barnsjukhus i Berlin med hjärtan
 övergivet barnsjukhus i Berlin
 Amanda Nillson på 36 rooms i Berlin
 Stina på 36 Rooms Berlin
 Yaam Berlin
 Dricka öl i Berlin Kreuzberg
 Dricka öl i Kreuzberg Berlin
 Porträtt Yaam Berlin
 Övergivet hus Berlin
 Åka buss Berlin
 Bud Stankz och Habz på Raw Berlin
 Ängie och Pussel på Raw Berlin
 Bar Yaam i Berlin
 Bud Stankz i Berlin
 Jaari vid övergivet hus i Berlin
 Treptower park Berlin

Du hittar mig även här: