Skattungbyn
 

I slutet av augusti packade jag, Eleonor och Rut bilen och styrde kosan mot Skattungbyn i Dalarna för att volontärjobba på deras inspirationsfestival. En pytteliten festival hemma på en tjejs gård och med massor av kärlek kan man sammanfatta den. Vi sparkade av oss skorna och dansade hejdlöst i bara raggsockarna till långt in i natten i ladan till olika band, spenderade timmar vid att sitta och prata med folk runt lägerelden, jobbade i köket och skalade potatis för ett helt kompani, satt i trummcirkel och lärde oss trumma till speciella takter, besökte byns byteshandel där man kunde lämna grejor man inte behövde och sen ta med sig det man ville ha själv. Sen verkade det som om alla där verkade vara musikaliskt begåvade och samlades lite titt som tätt och jammade ihop på alla möjliga olika instrument vilket var väldigt tacksam för en annan som bara kunde slå sig ner bredvid och vaggas in i fina takter.   

 
_DSC2160_1.jpg

Du hittar mig även här: