3 andra resebloggar som tipsat om mig

3 andra resebloggar som tipsat om mig
bohemisk inredning med kaktus
 

Hos jeanetteseflin.com, under kategorin Jeanettes Kuriosakabinett samlas berättelser från de allra mest udda platserna som jag knappt visste fanns. Alltid intressant beskrivit i det lilla trots att jag mest troligt aldrig kommer åka dit själv. Hon fotar som en gudinna och har en unik stil i hela sitt sätt att skriva, fota och blogga.

Blir alldeles rörd av dom här orden! Linda är alltid så generös med sin pepp och värmande ord. 

 

Discovering the planet

Resebloggarna som inspirerade mig lite extra under året som gick

Jeanette är kanske den resebloggare som inspirerat mig direkt till att besöka ställen. Bergianska Trädgården besöktes efter ett av hennes inlägg och Georgien hamnade högt på listan efter ett annat inlägg. Älskar dessutom alla hennes bilder.

Ett av mina mål att driva den här resebloggen är att inspirera dig att upptäcka spännande platser som finns runt om i världen men också allt det fina som finns runt husknuten här hemma. Därför blir jag extra glad när jag faktiskt inspirerat Daniela att besöka platser efter jag skrivit och fotograferat om dom. 

 

Resfredag

Weekend i Sverige: sexton tips från söder till norr

Jag har verkligen snöat in på att jag vill upptäcka Sverige mer och Annika har satt ihop en guide på 16 platser att åka till för en weekend utan att du ens behöver lämna landet. Glöm inte bort att du behöver inte resa långt för att kalla det en weekend. Extra sugen är jag att upptäcka Österlen, Botaniska trädgården i Lund och Ystad efter ha läst hennes guide. Men framförallt har jag fått upp ögonen på Karlskrona som är Annikas hemstad efter hon alltid pratar så varmt om sina hemtrakter. 

 

Du hittar mig även här: