FILM: Hyra en egen ö i Ålands skärgård

Jisses vad jag behöver köpa en ny dator. Min stackars dator har varit min följeslagare sen 2011 och nu är den verkligen på sista versen. Trög är bara förnamnet. Framförallt märks det när jag redigerar film som tar evigheter och ibland river jag mitt hår då den helt plötsligt kollapsar utan att jag hunnit spara. Till hösten är det jag som unnar mig en ny dator. 

Idag har jag ändå lyckats få ihop en film från våra dagar när vi hade en hel ö för oss själv i Ålands skärgård.   Åland som jag tidigare aldrig tänkt på har nu väckt något i mig för jag är riktigt sugen att fortsätta upptäcka några fler av deras  över 6000 öar.  

Men apropå resor. Resfebern börjar spöka riktigt rejält nu eftersom jag och David åker till Nicaragua imorgon. Jag kan knappt hantera peppen just nu!  Jag har inte backpackat sen mina tidigare jorden runt resor men det var snart åtta år sedan så det kommer bli lite ovant men framförallt kul!

Du hittar mig även här: