Trerätters vegansk mat i Tallinn

I samarbete med VisitTallinn

 vegansk mat Tallinn

Vi gick så vi hade Tallinns rådhus i ryggen och skyndade oss fram över dom kullerstensbelagda gatorna. Spände oss under våra höstjackor när kylan tog tag i oss. Vårt mål var den helt veganska restaurangen V där vi skulle äta lunch. När vi kom fram hälsar den oss välkommen med sina hjärtformade fönsterluckor vi kunde äntligen gå in i värmen. 

 vegansk mat Tallinn

Inredningen går i sten och trä och är riktigt mysigt. Det är inte många bord som får plats i lokalen men det gör det bara att man som gäst får väldigt bra service och blir sedd. Vi bestämde oss för att beställa in en trerätters till lunch, då det var så mycket som lät gott. Plus att gå på restaurang i Tallinn är inte alls lika dyrt som det är hemma, så passa på att unna er det lilla extra när ni är där tycker jag. 

 vegansk mat Tallinn

Till förrätt tog vi en snack platter för två som var fylld med veganska (såklart!) ostar,marinerad tofu, grönsaker och röror som cashewnöts kräm och humus. Till huvudrätt blev det seitan med rödbetsås och potatismos sen följdes det upp med efterrätten med rabarber som var helt gudomlig. Nästan värt att bara gå hit för deras efterrätter!

 vegansk mat Tallinn
  vegansk mat Tallinn