Den enda nackdelen med att resa

Den enda nackdelen med att resa
 

Min största önskan är att en dag få ha en hund. En bästa kompis med fyra ben. Jag älskar hundar, är lite som en crazy cat lady när det gäller dessa lurviga varelser.  

Men just nu när jag reser en hel del och har obestämda arbetstider så får jag inte till det med tiden. Ska jag ha en så vill jag kunna ge 100%. Så när hundägare i min närhet vill ge sig ut på äventyr så tackar jag mer än gärna ja till att vara hundvakt för att få borra ner min näsa i varm hundpäls. 

 
 

Jag och min roommate tog hand om Kelvin och Zena under en helg i april. Två bästisar som är svåra att separera. Zena som gärna sätter sig på Kelvins rygg när han ligger ner för att sen sjunka ner över honom och vila sitt huvud på mitt ben när jag låg och läste en bok.  

Den enda nackdelen jag kan komma på att resa så mycket. Att man inte kan ha detta varje dag... 

 
 

Hur gör ni som är hundägare? Skaffar ni hundvakt eller reser ni med dom?  Finns det någon reseblogg där ute som gör just detta så får ni gärna tipsa!