Idag åker jag till Tallinn

solnedgång på lidingö

Varje dag ser jag dom stora kryssningsbåtarna glida förbi utanför mitt köksfönster. Det är nästan som om jag kan deras tidtabeller i huvudet. Ibland vaknar jag av deras mistlurar som dånar när dom närmar sig hamnen. Då vet jag att det dimmigt ute redan innan jag ens har stigit upp. På kvällen lyser båtarna upp och skapar ljusreflektioner i vattnet. Ibland hör man att festen är igång innan båten knappt lämnat kajen. Precis bakom husen ligger Värtahamnen och idag ska jag stå på båten och blicka upp på huset jag bor i när båten sakta åker ut på havet.

Idag är det inte bara min födelsedag utan jag reser även till Tallinn tillsammans med David där vi ska upptäcka stadens utbud av vegetariska restauranger tillsammans med VisitTallinn. Vilken tajming att få befinna mig på resande fot OCH fira min födelsedag på en båt. Ska bli så roligt! 

Du hittar mig även här: