Mina mest gillade instagrambilder under 2017

Som ni har märkt så har jag inte varit så aktiv med att ladda upp bilder på Instagram sedan oktober. Jag kände helt enkelt att jag behövde en paus. Det blev så mycket fokus på att räkna likes och algoritmer hit och dit att jag tappade suget. Men under tiden har jag kört Instastories, älskar den där behind the scenes känslan man får där. Knappt att jag scrollar genom det vanliga flödet längre. Men efter en välbehövd paus på några månader så känner jag att nästa år kommer jag vara redo igen för Instagram. 

Här kommer dom bilder som ni gillade allra mest under 2017. Om jag ska dra någon slutsats så verkar bilderna med storstad/weekend känsla gå hem bäst hos er. Det förvånar mig då lite då jag trodde det var mina naturbilder ni gillade mest. Har du någon favorit? 

Jeanette Seflin mest populära bilder på instagram bestnine 2017

1. Takterassen på Hilton hotel i Gdansk / 2. Navigli, Milano / 3. Resfredag på Clarion hotel Arlanda / 4. Milano / 5.Hamburg / 6. Milano 7. Matfors / 8. Tbilisi / 9. Höga kusten

Du hittar mig även här: