Mina mål 2018

Mina mål 2018
 

Nu när 2017 gick mot sitt slut så är det nästan givet att man ska göra en årsummering på sin blogg. Blicka tillbaka på året som gått och sammanfatta det. Jag har nog aldrig varit så här taggad på ett nytt år som jag är i år. En riktig omstart till något bättre helt enkelt!

  • Mitt ord för 2018: Fokus - Många som jag känner väljer ett ord som dom ska tänka på under året som ger dom en riktning eller för något som påminner dom om vad dom vill förbättra i sitt liv. Jag har aldrig testat det innan så det blir mitt första ord och jag har valt Fokus. I år kan jag för första gången på 1,5 år kunna fokusera helt på mig, mitt företag och den här bloggen.

  • Våga stå mer framför kameran - Jag är ingen linslus utan snarare tvärtom. Jag har alltid känt mig mer bekväm bakom kameran. Men det har ju också resulterat att det knappt finns några bilder på mig varken här hemma eller från mina resor. I år ska jag våga ta klivet till andra sidan kameran och utmana mig själv men ochså för att ni ska få lära känna mig lite bättre och veta vem jag är.

 
Jag på nyårsafton i min spegel med sprickor i sig efter att jag tappat den i golvet.

Jag på nyårsafton i min spegel med sprickor i sig efter att jag tappat den i golvet.

  • Prioritera mitt fotoprojekt Ett annat hem - Det här är ett personligt fotoprojekt som går under arbetsnamnet Ett annat hem. Jag är så nyfiken på kvinnor som väljer att ta ett steg ut från vad samhällets normer tycker hur en bostad ska vara, långt bort från vanliga lägenheter och radhus. Jag har redan fotograferat Alexandra som under tid bodde på en båt här i Stockholm. Har ni tips på kvinnor som bor på ett annorlunda sätt får ni gärna maila mig på info@jeanetteseflin.com

  • Resa mer i Sverige - Jag är nyfiken att upptäcka vårt avlånga land. Finns så otroligt mycket vackra och spännande platser som jag har uppskrivet på en lång lista. Så jag går ut hårt redan nu i januari och februari och har två resor inbokade norrut. Ska bli skönt att få se drivor med snö för här i Stockholm är det bara regn och bara gator. Norrlänningen i mig börjar längta efter en riktig vinter.

Du hittar mig även här: