We love the 90´s i Oslo
 

När jag gick på högstadiet under 90-talet pumpade jag ut eurodiscolåtar från en uppsjö av Absolute music skivor på min lilla cd-spelare i mitt flickrum. Om någon hade sagt att jag skulle få se Aqua, Paradisio, Darude, Drömhus och Corona live hade jag nog smällt av. Det var det bästa jag visste då.

När mitt gäng från min tonårstid läste att det fanns något som heter We love the 90´s så bokade vi direkt biljetter till eventet i Oslo eftersom Sanna bor där. Men vad är We love the 90´s? Jo det är alltså en kväll där man samlat artister som var stora under 90-talet spelar live under en kväll. Vi peppade i månader i förväg i vår Whatsup tråd och vips så var det april och dags att hoppa på tåget till Oslo. 

 
Frukost i Oslo

Vi började dagen med en stadig frukost som man bör om man ska ut och härja. 

Sminka sig 90-tal
 

Från början hade vi inte tänkt att klä oss i 90-tals kläder men sen efter en runda på stan så fick vi feeling och vi gick fullt ut istället. Jag körde på bollar i håret, en kort silverfärgad kjol, choker och beige läppstift. Som kidsen ser ut idag faktiskt. Lite lustigt att man bara kan gå in på H&M för att hitta kläder att "klä ut" sig i. 

 
Sminka sig 90-tal
fest 90-tal
fest 90-tal
We love the 90s fest Oslo
Fest we love the 90s oslo outfits

Linn och jag försökte oss på att vara som dom där tuffaste tjejerna i nian. Älskar hennes Kurt Cobain inspirerade solglasögon!

We love the 90s outfits oslo fest
åka taxi oslo fest 90-tal we love the 90s

Vi var övertaggade i taxin dit. 

åka taxi oslo fest 90-tal we love the 90s

Vi maxade med glowsticks och dansade konstant i 4 timmar. Kände mig som en urvriden tvättsvamp när vi knallade hemåt. 

We love the 90s oslo glowsticks
We love the 90s oslo
We love the 90s oslo
We love the 90s oslo
 

Vaknade upp dagen efter med träningsvärk i magen av allt hoppande och den här bilden får sammanfatta söndagen som spenderades i sängen där vi sedan kröp ihop allihopa och tittade på senaste avsnittet av Skam. When in Oslo! 

 
sova i oslo

Du hittar mig även här: