Vad hände i mars?

Mars månad var en riktigt skitmånad. Nästan så att jag brände ut mig totalt. Att försöka rensa upp bland mina föräldrars grejer höll på att ta knäcken på mig. Vad ska man spara när allt känns som det bär ett minne med sig. Känslan av att rensa bort dom gjorde mig så uppgiven.

Sen att vara tvungen att förbereda en försäljning av mitt barndomshem gjorde det inte lättare. Det gick så långt att mitt pendlande (köra 80mil typ varannan vecka sen september), sorg och hårt arbete ledde till att både min rygg och nacke gick sönder. Så det var bara att uppsöka en kiropraktor för en akuttid en lördag. Inte det lättaste upptäckte jag. Men det var tamigtusan det bästa jag gjort. Ohygglig smärta i stunden men som gjorde underverk i längden. 

Med det sagt kanske ni förstår varför det varit så tyst här den senaste tiden. Jag har varit ledsen, arg, apatisk och hyper. Jag har gått igenom hela spekrat av känslor i min sorg. 

Dom dagarna då jag faktiskt var här hemma i Stockholm och inte uppe i Norrland ville jag verkligen bara vara hemma och bygga bo. Kanske är det nått som uppstår när man tappar vad som varit ens fotfäste och rötter? 

 

Appropå att bygga bo så har jag införskaffat den sötaste prickbegonian som lite overklig ut med sina vita prickar. 

Airplants! / Det positiva när man är tvungen att homestyla ett helt hus för fotografering är att man får över fina snittblommor som man kan ta med sig hem. 

Hittade den här bilden på min pappa i en låda. Om jag skulle släppa en skiva hade jag haft den som omslag / Lite peppande ord målade på en toalett. 

Det har ju varit festligheter i mars och inte bara depp. Amanda som fyllde 24 år styrde upp en 24-timmars fest i studion hon jobbar i. Om det något jag vet om Amanda så är det att hon gillar allt som har med festligheter och slog till på en enorm heliumballong. 

Hon fick den roligaste emoji-tårtan!

Jag har även börjat med en projektledarutbildning på Projektverkstan där vi lär oss att leda andra och indirekt oss själva har jag märkt. Det är ibland som någon slags terapisession med övningar och frågeställningar som gör att man slår knut på sig själv. Så otroligt utvecklande! 

Köpte en ljuslåda och fick panik då allt man kunde skriva lät som klyshhor. Vilket resulterade i den här texten till slut. Borde kanske finnas något slags "körkort" för att hantera dom där på rätt sätt :)  / Lycklig varje gång jag har varit hemma och fått sova i min egna säng att jag knappt velat lämna den trots vackert väder. 

Sen har jag förgyllt vissa mornar med pannkaksfrukostar som kanske är det bästa sättet att muntra upp en dålig start på dagen!