Vad hände i mars?

Jag har införskaffat den sötaste prickbegonian som ser lite overklig ut med sina vita prickar. 

 

Airplants! / Det positiva när man är tvungen att homestyla ett helt hus för fotografering är att man får över fina snittblommor som man kan ta med sig hem. 

 

Hittade den här bilden på min pappa i en låda. Om jag skulle släppa en skiva hade jag haft den som omslag / Lite peppande ord målade på en toalett. 

 

Det har varit festligheter i mars som att Amanda fyllde 24 år och styrde upp en 24-timmars fest i studion hon jobbar i. Om det något jag vet om Amanda så är det att hon gillar allt som har med festligheter och slog till på en enorm heliumballong. 

 

Hon fick den roligaste emoji-tårtan!

 

Jag har även börjat med en projektledarutbildning på Projektverkstan där vi lär oss att leda andra och indirekt oss själva har jag märkt. Det är ibland som någon slags terapisession med övningar och frågeställningar som gör att man slår knut på sig själv. Så otroligt utvecklande! 

 
 

Köpte en ljuslåda och fick panik då allt man kunde skriva lät som klyshhor. Vilket resulterade i den här texten till slut. Borde kanske finnas något slags "körkort" för att hantera dom där på rätt sätt :)  / Lycklig varje gång jag har varit hemma och fått sova i min egna säng att jag knappt velat lämna den trots vackert väder. 

 

Sen har jag förgyllt vissa mornar med pannkaksfrukostar som kanske är det bästa sättet att muntra upp en dålig start på dagen!

Du hittar mig även här: