Min julafton
 

Så var helt plötsligt julafton förbi och vi är nästan ute på andra sidan. Jag vet att ni är många därute som har en hel del flängande kvar men för min egen del har jag nu landat hemma igen efter två dagar i Täby och Norrtälje. I vanlig ordning har jag ätit mat tills jag legat utslagen i en soffa och dagens plan är att äta upp matresterna och spela tv-spel från min egna soffa.

Årets julafton började med att Elsa kom förbi på frukost och hade med sig lussekatter. En nyduschad David iförd en handduksturban fick det att se ut som han var en av dom tre vise männen som satt och njöt orimligt mycket över bullarna där i hörnet.

Jag önskar alla er fantastiskt fina läsare där ute en riktigt god och mysig jul!

 
juldekorationer med adventsljusstake och blombukett
frukost på julafton