Elsa 25 år
 

Just nu är det sjukstuga hemma hos oss då jag har dragit på mig en envis förkylning. Jag gissar att den kom så här lagomt precis innan jul för att jag börjar slappna av och gå ner i varv. Det slår aldrig fel. Men som någon sa till mig häromdagen "Vad bra att du är sjuk nu" Varför det undrade jag förvirrat. "Men då är du frisk till julafton" och det har han ju rätt i förhoppningsvis. 

I lördags förnekade jag mitt tillstånd eftersom Elsa fyllde 25 år och det är ju verkligen värt att firas. Vi erbjöd att ha middagen hemma hos oss och jag gick fick en ursäkt att fixa och dona för att göra det så mysigt som möjligt. Klippte och klistrade stjärnor som hängde ner från vår ställning vi har taket och tog äntligen tag i att sätta upp en ljusslinga. Livet blir ju lite trevligare med ljusslingor eller hur?

 
skapa egna stjärngirlang till fest
ge bort kaktus i present
discolampa hemma i färgen röd
 

David fick även en ursäkt att plocka fram sin discolampa. Sedan avslutades kvällen med att dansa till gamla indie hits fram till klockan 3 på natten på Debaser Strand. 

 
födelsedagsfest med kaktus i present