Vad hände i april 2017?
 

Tänkte att vi skulle kolla på vad som hände i mitt lliv under april genom min mobil. 

Jag fick besök av Eleonor och jag tog henne till Gullvivans blomsterhandel som ligger gångavsånd från där jag bor. Den här butiken är helt fantatsisk som ni kanske ser. Den är så långt bort som man kan komma från Interflora med sin brokiga inredning. Befinner du dig på Lidingö så är det väl värt ett besök. 

 

Våra egna tomatplanter börjar ta fart!

Mina mest lästa blogginlägg under april: 

Restaurangguide för Gdansk

5 tankar jag tar med mig från The Influencer convention

 

April bjöd ju inte direkt på massor av vackert väder utan kändes mest såhär. 

Bjöd över lite vänner på middag. 

Vi tog en kurs i konstnärligt ledning med klassen på en teater.

 

Vi hade även något som hette Lära av varandra. Det här är från Tomas lektion i hur man skriver på japanska. Kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev för något men nån betyder sushi och dom små grejerna längst ner till vänster betyder skog. Om du kan japanska ryser du nog av min handstil. 

Sen hittade jag detta på golvet i ett av rummen.

 
 

Vek mig av skratt när jag hittade detta på Facebook. Mitt efternamn betyder tydligen Southeast Florida libary information network nånstans i Florida. Men sen när jag zoomade in på deras profilbild brast det helt. Varför har dom spadar och en dator med på sin bild? Så många frågor men så lite svar!

 

Du hittar mig även här: