Vecka 8
 

 Allt går så långsamt just nu. Som om jag springer i kvicksand. Inte nog med det så bestämde min telefon att kollapsa efter ha ramlat ner på en stor elefant av porslin. Så just nu tycker den att det är mer fint att visa ett konstigt rutmönster istället för apparna. Men det har gjort att jag har varit tvungen att beställa en ny iphone 7 som ska dimpa ner i min brevlåda på tisdag. Måste erkänna att jag är lite nyfiken på hur den nya kameran är. Men på grund av allt detta kommer förra veckans små äventyr nu. 

Stod inne på en  busskur och tryckte för att snön tyckte det var dags att komma tillbaka men för att lika snabbt töa bort. Blir inte klok på den här vintern. 

 
 

 SATANS DEMOKRATI

Förra helgen öppnade Satans demokrati upp sina dörrar till sina 3500kvm stora teaterkulisser. För den som inte vet så är det en teaterföreställning där man som besökare går in i ett hus och man är en del av föreställningen men det mask för ansiktet så man är anonym. Man går in i en helt ny värld på flera våningar som man kan upptäcka samtidigt som skådespelarna är interagerar med besökarna. 

Över 300 konstnärer har varit med att bygga upp dessa olika fantasivärldar. I lördags visade dom upp hur det såg ut från förra föreställning och nu ska allt byggas om inför den kommande uppsättningen som har premiär i höst.

Från folk jag har pratat med som har besökt dom tidigare föreställningarna så är det i sina stunder riktigt obehagligt att gå själv runt i korridorerna då det mesta utspelar sig i mörka och skumma miljöer. Inte som på bilderna där det är ljust och fint (minus blodet på duken då såklart) tyvärr tog mobilkameran bara gryniga och brusiga bilder på dom mörkare partierna. Men jag kan säga att det bland annat finns en hel skog där inne, rum med varelser som hänger ner från väggarna och en kyrksal. Jag måste fixa biljetter inför i höst trots att det skrämmer skiten ur mig!

 
Satans demokrati och satans delerium teaterföreställning stockholm
Satans demokrati och satans delerium teaterföreställning stockholm
Satans demokrati och satans delerium teaterföreställning stockholm

Du hittar mig även här: