10 mest lästa blogginläggen under 2016
 

Ytterligare ett år har passerat för den här resebloggen och jag tänkte att vi kunde titta på dom blogginläggen som var mest populära att läsa av er under 2016.

Är det något speciellt som ni gillar extra mycket att jag skriver om?  

1. 

 
 

4 saker jag lärde mig när jag reste själv berättar jag hinder jag stött på under mina resor. Lika jobbigt som det kan vara lika fint är det att komma till insikter om sig själv och om andra.

 

2.  

 
 

Muséum National d'Histoire Naturelle  är nästan för bra för att vara sant. Lokaler med flagnande väggar, en mammut och tvåhuvade djur i glasburkar. Lätt en av dom bästa museum jag varit på i världen.

 

3.

 
 

Jag och David började förra året med att flyga ner till Fuerteventura i Spanien och checkade in på ett surfcamp

 

4.

 
 

Ute i den norrländska skärgården runt Höga kusten ligger Högbondens fyr på toppen av ön. Där kan man bo inne i fyren som är omgjort till ett vandrarhem, bada bastu i en söt liten stuga och bara ta det lugnt. 

 

5. 

 
 

Tog båten över till Tallinn och åt massa god mat. Tallinn överraskade verkligen på matfronten! Absolut inga problem att resa dit om du är vegetarian eller vegan. Längst upp på ett köpcenter besökte vi Komeet där vi åt oss mätta på röror och bakverk med utsikt över operan. 

6.

 
 

Den här dagen för cirka åtta år sedan är fortfarande en av dom häftigaste under alla mina resor. Stå på en len sandbotten med det klaraste vattnet jag sett och snorkla med stingrockor som simmar runt oss slår det mesta. 

 

7.

 
 

Jag är verkligen inte så hardcore med mitt surfande som mina vänner från Sundsvall är. Bilder som jag fotograferade på dom när dom surfade i det iskalla norrländska vattnet en blåsig juldag.

 

8.

 
 

Haymarket hotel är Stockholms kanske finaste hotell enligt mig. Man får känslan av att resa lite i tiden och varje detalj känns som den är uttänkt in i minsta detalj. Cafet Gretas  med sina palmer, rosa och guld inredning tycker jag verkligen är värt ett besök. 

 

9.

 
 

Lite mer bilder från dagarna på stranden och i vattnet när jag bodde på ett surfcamp och alla dagar ägnades till att lära sig att surfa på Fuerteventura. Kom till en väldigt jobbig insikt om just hur dålig form jag var i när jag var där. Trodde mina armar skulle ramla av efter allt paddlande i vattnet.  

 

10. 

 
 

David hade lyckats vinna en resa till Riga så vi åkte dit och shoppade massa second hand kläder. Eller ja David mest då det var rena rama guldgruvan för killkläder. På tjejsidan var det mycket glitter, mönster och stenar på näsan alla plagg tyvärr. Men vi lyckades ändå hitta några riktigt bra ställen för att göra fynd. 

 

 

Du hittar mig även här: