Resor på gång: September
 

September är här! Nu är även officiellt hösten här med för den delen. Min favoritårstid. Nu ska det tändas ljus och mysas ner i fåtöljen är det tänk. Men jag ska även ut på äventyr till dom här platserna i september: 

Gdansk, Polen 9-11 sep

 
Weekend i Köpenhamn. Tjejgäng
 

Det här är något jag har längtat så mycket till! Jag och mitt Sundsvallsgäng på sammanlagt åtta tjejer ska åka till Polen. Det betyder extra mycket då vi sällan ses allihopa när vi bor utspridda från Lund i söder till Luleå i norr. 

Vi ska bo på Hilton, äta god mat, besöka spa och dricka öl står på agendan. Det är vår årliga tradition där vi åker på en weekend i september. Ni kanske kommer ihåg att vi var  på tjejweekend i Köpenhamn förra året? 

 

Västmanland 23-25 sep

Jag ska göra ett samarbete med Västmanland där jag och David ska resa runt och upptäcka landskapet som är helt outforskat för mig. Vi ska bland annat sova en natt i en kolarkoja, paddla kanot, se skogen efter den stora skogsbranden, hänga på spa och kela med alpackor(!). Ska bli en superhärlig helg med massor av fotograferande!

 

Du hittar mig även här: