Mina resplaner i September

Mina resplaner i September
 

Ojoj den här månaden är verkligen hektiskt för mig. Jag var till och med tvungen att packa upp min backpacker ryggsäck samma dag som jag kom hem från Nicaragua för att slänga in allt i tvätten. Jag brukar packa upp relativt fort men att tvätta samma dag ja det hör inte till vanligheten. Men vad ska man göra när jag bara är hemma tre dagar för att sen resa till Warszawa på fredag, flyga tillbaka till Stockholm på tisdag för att vara hemma en dag för att sedan åka på en kompis bröllop i Birmingham.

Ni kommer kanske ihåg Ruska som jag och David åkte ner till Tbilisi i Georgien för att hälsa på förra sommaren? Nu har hon blivit kär i en engelsman och vi ska få gå på ett engelsk bröllop. Jag älskar att gå på bröllop. Få klä upp sig till tänderna, alla är på så gott humör och en massa kärlek. Jag har varit brudtärna på många bröllop, fotograferat åtskilliga bröllop men aldrig bara gått dit som en gäst. Det ska bli en ny erfarenhet. 

Helgen 22-24 kommer mina barndomsvänner på besök i Stockholm. NI vet dom jag tidigare åkt till Köpenhamn oh Gdansk med. Jag behöver inte åka långt den här gången för våra årliga weekends. Någon av er kanske sitter inne på tips för saker som händer i Stockholm den helgen? 

Sen avslutar jag månaden med att hoppa på tåget till Värmland för att hälsa på Eleonor med samma gäng som förra gången. Då blir det i vanlig ordning skogspromenader, magknip av skrattattacker och en hel del prosecco. 

Som ni förstår är jag riktigt pepp inför den här månaden. Känns så roligt att kicka igång jobbhösten med en sån här bra månad!

 
RESPLAN-SEP17.jpg

Du hittar mig även här: