En snabb mellanlandning i Stockholm

En snabb mellanlandning i Stockholm
 

Jag sitter nu hemma i soffan med tända ljus och den mjukaste filten jag äger virad runt mig. Igår kväll landade jag på hemmaplan igen efter 5 dagar i Warszawa. Flygresan ner var en smärtsam upplevelse för mig då jag hade en rejäl förkylning i kroppen som satte sig på mina öron. Jag trodde antingen att dom skulle ramla av eller börja blöda men såklart hände ingenting mer än att jag satt med tårar i ögonen.  

Jag reste tillsammans med en Helena från Oh Darling som även hon är resebloggare. När vi landade i Warszawa fick höra flera gånger att vi hade väldigt tur med vädret eftersom det var dom första dagarna med sol på länge. Tack och lov att det var så fint väder eftersom vi hade så många aktiviteter utomhus planerade. Vi har bland annat cyklat en tur på 2 mil runt i staden, upptäckt gamla stan, hängt med fluffiga ekorrar, promenerat mellan palats och vackra trädgårdar och såklart massa mer som jag fotograferat.

Eftersom det är väldigt hektiskt just nu så hoppas jag att ni har lite överseende med att det inte kommer lika många blogginlägg den här veckan då jag landade igår och flyger igen till Birmingham imorgon. Men från och med nästa vecka kommer det bli ordning på torpet med nya inlägg från mina resor. Det lovar jag! 

 
Inne i ett av palatsen i Łazienki park.

Inne i ett av palatsen i Łazienki park.

Du hittar mig även här: