Mina 9 mest lästa blogginlägg under 2018

Mina 9 mest lästa blogginlägg under 2018
 
mina mest lästa blogginläggen på min reseblogg

Snart är vi klara med 2018 och det har dragit ihop sig för dom årliga tillbakablickarna och i vanlig ordning är jag vad man kallar en slowblogger. Det är som att jag måste låta en resa få landa i mig lite innan jag kan börja skriva om den. Jag har inte hunnit skriva om alla mina upplevelser från Nicaragua, Georgien, Alaska och Island som jag varit i dom senaste två åren. Har cirka 257646 stycken påbörjade blogginlägg jag inte hunnit skriva klart som bara ligger och väntar på att bli publicerade. Det ska jag ta tag i under nästa år!

Året 2018 har präglats av min klimatångest och jag har börjat välja bort flygresor i den mån det har varit möjligt. Under året har jag bokat fler tågresor både inom landets gränser och över till Norge. Jag har som mål att upptäcka mer av Sverige under nästa år och i veckan bokades även tågresan för nästa års första resa som går till ett slott jag ska bo på i februari.

Här kommer en sammanfattning på dom mest lästa inläggen under året och det är bara att klicka på bilderna så tar du dig vidare till blogginläggen.

 

 

3 övergivna hus i Alaska
Så kul att se att det är fler än jag som har en grej för övergivna hus!

Bada vid klipporna i Kristineberg och en kärleksförklaring till Stockholm

En fantastisk vacker dag i ett stekhett sommar-Stockholm som jag sent kommer glömma. Klipporna i Kristineberg kommer du hitta mig även nästa sommar, en ny favoritplats helt enkelt.

Stugan vid den spegelblanka tjärnen

Hälsade på Eleonor som bodde i en stuga utan el och vatten bredvid en vacker tjärn i den norrländska skogen. Vi åkte på loppisjakt och hängde på hennes brygga den största delen av tiden.

5 tips för att fotografera bättre i städer
Fototips verkar vara något ni gillar att läsa så det kommer det garanterat komma fler av under nästa år tänkte jag.

Guide till Göteborgs finaste butiker

Återupptäckte Göteborg och fick mersmak av staden. Blir nog en tur dit snart igen, känns som jag bara skrapade på ytan av vad som finns att se.

Torö surf
Följde med David ut till Torö när han skulle surfa och blev helt tagen över hur vackert det är där.

Guide till ett vintrigt Riga: Frostbitna takåsar, värmande ölprovning och lunch i ett garage

Ett iskallt Riga med den roligaste gatufotografibilden jag tagit i år. En nakenhund iförd overall som ser ut att komma från 90-talet. En oväntat bra kombination.

Utkiksplatsen på The Military Highway i Georgien

Georgienresan som jag gjorde för två år sedan men som jag inte kan sluta skriva om. Har fortfarande inte visat er allt därifrån. Verkar som att intresset för landet har ökat avsevärt den senaste tiden och jag förstår varför.

Midsommarafton i Alaska
Årets midsommar är nog den konstigaste jag någonsin haft. Hängde i en övergivet gruvsamhälle på dagen och avslutade kvällen med att titta på när lokalborna spelade softball med magnifika bergen i bakgrunden.

Du hittar mig även här: