Låt mig få presentera The Herings

Låt mig få presentera The Herings
alaska03.jpg
 

Stäng in fyra kvinnor i en SUV och kör över 150 mil genom Alaskas vildmark, det är som upplagt att samtalsämnena kommer spåra ur. När vi hämtade upp vår bil på uthyrningsfirman i Anchorage fnissade vi åt att vår registreringskylt hade ordet Hering på sig. Hering (tyska) och Herring (engelska) betyder sill. Inte otippat att vi senare spårade ur och började kalla oss för The Herings, som om vi var ett band som åkte runt på en turné. När som helst redo att dra fram våra gitarrer på dom lokala haken vi stannade på längs vägen.

Lena hade skrivit ett inlägg där hon presenterade dom personer hon ofta reser med och jag blev lite inspirerad över att göra en presentation av medlemmarna i The Herings som jag reste med i sommar. För mig är dom ju självklara men det är dom ju kanske inte för alla er. Dom kommer dyka upp väldigt mycket i blogginlägg här framöver och tyckte det vore kul om ni också lärde känna dom lite närmare. Gå nu in och dröm er bort på deras bloggar och inspireras av platser att besöka på andra sidan jorden men även dom som är runt hörnet här hemma! 

 

 

Sofia från Fantasiresor

Det här är the queen of powernaps! Sofia kan på bara några sekunder koppla bort omvärlden och ta en liten lur. Vilket är fantastisk bra egenskap för att ladda batterierna när man ska köra långa sträckor. Hon är så tyst när hon sover att man tror att hon knappt lever. Hon nyser aldrig en gång utan cirka 180 gånger i rad. Hon älskar Italien och dras dit som om hon har ett gummiband runt sig och måste då och då susa över dit för att få sig en liten Italien-dos. Du hittar henne där på ett cafe sippande på en cappochino i någon vacker gränd. Kaffe är lite av hennes grej, en ständig jakt efter den perfekta koppen. Inte en bra kombination då USA har det blaskigaste kaffet i världen. Hon är även en fena på att skriva vackra texter som får vem som helst att drömma sig bort.

 

Katarina från Äntligen vilse

Här har vi en kämpe! I taxin på väg till flygplatsen så är det en spillra av Katrina som hoppar in. Samma natt hade underjordens influensa brutit ut i henne och hon är så svag. Men hon tar sig runt Seattle med sin trötta och jetlagade kropp men klagade aldrig. Katarinas peppiga energi smittar lätt av sig till alla runtomkring henne. Hon kan prata med vem som helst och har tagit oss ur kniviga situationer med sin charm som när vi gjorde lite intrång på ett skrotupplag i Alaska. Hon älskar naturen och vandrar mer än gärna genom den med sin kamera. Du hittar henne inte vid en poolkant på ett all-inclusive hotell utan snarare i karga och svala områden där hon kan bada i lugna sjöar.  

 

Lena från Ladies abroad

Det här är en av dom mest beresta kvinnor jag känner. Hon är norskan som lämnade Norge och bor idag i Stockholm. Antingen hittar du henne i hennes gulliga kolonilott i Oslo, på staycations där hon testar hotell här i Stockholm eller ständigt är på väg ut på nästa äventyr runt om i världen. Hon väljer hellre att stå bakom kameran precis som jag än att rikta den mot sig själv och hon älskar att gå i flipflop var som helst när som helst.  Hon har en övertalningsförmåga som vi fick otrolig användning av när vi blev strandade i vildmarken och hon lyckades med konststycket att få personal att komma och hämta oss trots att shuttleservicen hade stängt.

 
the-herings.gif
alaska01.JPG
alaska04.JPG
alaska07.JPG

Du hittar mig även här: