En resa till dom Värmländska skogarna
 

Jag känner mig helt fulladdat med massa inspiration och pepp efter ha spenderat helgen i skogarna runt Filipstad i Värmland. Tillsammans med Ambjörn, Spasse och Katinka körde vi hem till Eleonor som bor i ett hus mitt ute i den värmländska skogen tillsammans med hennes adopterade hund Bella. 

 
 

Vi kom fram sent på fredagskvällen efter ha kört lite vilse och fastat i eftermiddagstrafiken när vi lämnade Stockholm. Väl framme korkade vi upp bubbel och kom ikapp vad vi alla gjorde nu för tiden. Vi har alla lärt känna varandra genom olika fotoutbildningar men har på senaste tiden haft svårt att få ihop oss alla på samma plats. 

Jag vaknade tidigt av det vackra ljuset som sken in från fönstret och som på en signal fattade Bella att jag var vaken så hon smög ner i min säng för att bli skedat och kliad bakom örat. Bättre start på dagen kan man inte önska sig. Saknar att ha en hund så mycket. Så jag känner att jag fick ur mig massa hundgos efter den här helgen. 

 

Ambjörn och Spasse

Bella var nöjd att det var fler som hade vaknat så hon kunde tigga tigga till sig ännu mera gos. 

Solen värmde och vi bestämde oss att äta frukost vid ladan. 

Katinka

Eleonor

värmland27.jpg
 

Sen var vi ju tvugna att vila efter frukosten och la oss helt utslagna på gräset och lapade sol. Jag lyckades till och med få lite färg i ansiktet, tyvärr mer åt det röda hållet då min vinterhud fick sig en chock av alla sol. 

 

Sen var det helt plötsligt dags att äta lunch. Känns som det ända vi har gjorde i helgen var att äta. 

Den här mannen alltså! 

värmland08.jpg
 

Alla fem hoppade in i bilen och åkte längs med dom slingriga vägarna och Bella använder mina revben som sittdyna. Vi hade nämligen ätit upp alla chips kvällen innan så det behövdes införskaffas på nytt. En cyklist dyker upp i vägrenen och Eleonor varnar oss att vi måste hålla i Bella. Vi var långsamma och helt plötsligt tar hon sats och är uppe på min axel. Varje gång efter det så höll vi för ögonen på henne  när vi såg någon vid vägrenen och bilresan kunde fortsätta utan ett trassel med tassar.  

 
 

En skogspromenad med fem fotografer tog sin lilla tid då alla skulle ta bilder olika saker längs med vägen. Men roligast var ändå bilden till vänster då det blev något slags super meta perspektiv på alla. 

 
 

Den här helgen var precis det jag behövde att få lite perspektiv till saker men framförallt komma bort från storstaden och allt som kan distrahera här. 

 

Du hittar mig även här: