En helg i Värmland
 

De har sina fördelar men också sina nackdelar med att bo i Stockholm. Ibland blir jag helt mätt på svettiga tunnelbanor, rusningstrafik, ja och allt som hör där till. Precis då finns det inget bättre än att ge sig ut till landet. Att få ta på sig raggsockar, stoppa fötterna i gummistövlarna och traska fram i leran.

Eleonor skrev till mig att hon skaffat sig ett hus ute i dom värmländska skogarna och tyckte jag skulle komma och hälsa på. Det erbjudandet kunde jag inte tacka nej till så jag hoppade på bussen till Filipstad för att sen bli upplockad med bil och åka några mil rakt ut i skogen till den här mysiga stugan. 

 

På lördag morgon vaknade jag i min tältsäng av att solen sken genom dimman och gardinen. 

Hennes hem är i vanlig ordning väldigt pinterest kompatibelt. 

Joan, Eleonors kille tittar på fåglarna. 

Jag fick mig en lite rundtur av marken med tillhörande älv som flyter förbi, brygga, jordkällare och en söt gammal tvättstuga. 

Chanse modellade för kameran. 

Den stora lövhögen som jag sen insåg var jordkällaren men som var väl kamouflerad och hade varit omöjlig att se om det inte vore för skorstenen. 

Vi spenderade lördagen med att åka runt på loppisar, julmarknader, spela kort, prata om vargar som stryker runt huset, fika, busa och klia Chanse på magen. 

Du hittar mig även här: