L’Improbable Café - En undangömd foodtruck i Paris

improbable-cafe-paris.jpeg

På en sidogata från dom lite större promenadstråken i Le Marais hittar man L’Improbable Café. Från gatan skymtar man mest några stolar och bord men tittar man förbi dom så ser man en liten foodtruck parkerad längst in lokalen. Ljusslingor och udda lampor lyser upp den lite oväntat mörka rummet trots att det är fullt dagsljus där ute. Lokalen med dess imponerande takhöjd pryds av udda och färglada detaljer som uppspikade trälådor och klätterväxter.  

cafe-paris.jpeg
cafe-paris.jpeg

Jag slår mig ner vid bordet vid ingången och tittar på folk som strosar förbi, sippar på en kall öl och äter en smörgås med päron, nötter och Roquefortost. Rekommenderar alla att testa den! L’Improbable Café är ett perfekt ställe att smita in på för att gömma sig lite från den starka Paris solen och fylla på energidepåerna.

cafe-paris.jpeg

Info: 

5 Rue des Guillemites, 75004 Paris

Le Marais