Bogesunds slott
 

Förra helgen följde jag med Elsa ut till Bogesunds slott för att hon skulle fotografera Amanda Berg. Jag tog lite behind the scenes bilder och smög sen ensam omkring och fotograferade i slottets alla mörka, vackra och hemsökta vrår. Tydligen så spökar det väldigt mycket på slottet, saker flyttas runt stup i kvarten och det stökas till men något av det märkte jag inte av. Men däremot blev jag helt förälskad i byggnaden med sina slitna väggar, olika tapetlager som skymtade fram under varandra och våningsplan som man kunde gå vilse i. 

 
jeanette.seflin.bogesund.slott.jpeg
jeanette.seflin.bogesund.slott.jpeg
jeanette.seflin.bogesundslott.jpeg
jeanette.seflin.bogesundslott.jpeg
jeanette.seflin.bogesundslott.jpeg
jeanette.seflin.bogesund.slott.jpeg
jeanette.seflin.bogesund.slott.jpeg