Januari: BBC och äta frukost med Islands first lady

Januari: BBC och äta frukost med Islands first lady
 

Knappt har 2018 kommit igång och redan har jag massor av roliga fotouppdrag, event och en resa till Åre uppskrivna i kalendern under januari. Här kommer några exempel på bra saker: 

  • BBC - Igår fotograferade jag porträtt vid en frusen damm i Blackeberg för självaste BBC. Fina Lola tipsade mig om jobbet och jag är så glad att få skriva upp dom på mitt cv. Så fort det har kommit upp på deras hemsida ska jag visa er!

  • Tydligen så är Islands president och hans first lady på stadsbesök i Stockholm den här veckan och jag har fått en inbjudan att äta frukost med självaste first ladyn. Eliza Reid som hon heter har nyligen blivit utnämnd till FN-ambassadör för hållbar turism och det är ett ämne som är ytterst viktigt att prata om tycker jag. Ska bli intressant att höra vad hon har att säga om ämnet.

  • Ett museum har valt mig för att ta deras pressbilder till en kommande utställning där jag ska dokumentera både själva utställningen, porträtt och själva eventet.

  • Ljuset! Det har jag inte uppskrivet i kalendern men jag märker att nu börjar det sakta men säkert gå åt rätt håll. Vintersolen har börjat titta fram nu och jag känner verkligen av att jag blir mer och mer kreativ desto fler minuter av sol vi får. . Efter en fruktansvärt grå december verkar det bli en klarare och krispigare vinter här i Stockholm. Men vart är snön?

 
inredning med växter
monstera inredning med växter
inredning med växter
inredning med växter

Du hittar mig även här: