Behind the scenes: Falk silver
 

En väldigt dimmig morgon i oktober begav sig jag och teamet för att fotografera Falks silvers lookbook ute vid nått som hette Blå lagunen här i Stockholm. Snart öppnar deras webbshop och då ska jag hojta till här så ni får gå in och spana in deras fantastiskt fina smycken! Vi trodde att dimman skulle lätta men den hängde tung hela dagen och det var jag väldigt tacksam för. Den var som pricken över i:et för känslan vi ville fånga. 

 
 

Vi hade lite problem med att hitta vart man skulle köra ner för at komma närmast den lilla sjön. Men Nala våran fyrbenta modell var mer än nöjd att få springa av sig lite när vi stod förvirrade i skogen. 

 

En höstig Blå lagun. 

Vi började med att fotografera på sanddynerna. 

Mikaela fixade smyckena och Louise fixade håret. 

En liten paus med Wille bakom ratten. 

Nala sprang hellre bredvid bilen än att sitta i den när vi åkte dom korta sträckorna mellan platserna vi fotade på. 

 

Helt plötsligt kom dom här två glada ridtjejerna och red förbi oss och vi frågade snällt om vi kunde få låna en häst att fotografera. Ja sa dom direkt och vår modell Evelina som är en van hästtjej hoppade upp på ryggen. Jag däremot som är lite hästrädd fick kämpa att hålla lugnet när jag fotograferade. 

 

Wille inspekterar. 

 

Vår sista plats att fota var den här sandväggen tillsammans med rök. Just nu sitter jag och tuschar bilderna och jag längtar tills dom är klara så jag kan visa upp dom för er här!

 

Du hittar mig även här: