Nergångna militärhangarer i Bordeuax

Nergångna militärhangarer i Bordeuax
 

Simon tog oss till en plats i Bordeuax som går under namnet Darwin. För många år sedan bestämde han och hans vänner att ta över dessa gamla nedgångna och tomma militärhangarer för att kunna cykla bmx i. Han visade oss stolt men ledset runt på området och berättade om hur dom hängt där, cyklat och om deras galna fester. 

Tyvärr så har det platsen blivit superhip och massa hipsters har tagit över området och har nu kickat ut Simon och hans vänner eftersom dom inte passar in bland dom fina företagen som huserar där nu. 

Men det är onekligen en riktigt spännande plats med konst på varje husvägg och för den som skejtar eller cyklar så är det väl värt ett besök, ja och såklart för alla andra med. 

 

Simons bil som blev kvarglömd på deras senaste fest var det inte mycket kvar av...

Du hittar mig även här: