En utflykt till Kvarnholmen
 

Man ska verkligen inte underskatta att åka på utflykt i sin egen stad! 

När jag skulle spana in mina kompisar Lisa och Kalles lägenhet inför en fotografering som jag skulle ha hemma hos dom så hoppade jag och David på båten över till Kvarnholmen istället för att åka runt halva stan med tunnelbanan. Det kostar ju inget extra plus att dom bjuder på kaffe! Så vi gjorde det till en heldag tänkte vi för att upptäcka den delen av stan där jag aldrig varit på och hittade några guldkorn. 

 
 

Vi tog en sväng ut till Magiska trädgården som är ett riktigt härligt och flummigt ställe. Enligt hemsidan beskrivs det så här  Magiska är grundat och drivs av Amanda Larsson för att göra samhället mer demokratiskt, klimatsmart och lekfullt. Magiska är en lekfull plattform som lyhört lyssnar till ungas åsikter för att påminna oss och andra vuxna om barnperspektivet, där ingenting är självklart och allt är möjligt.

Dom har även haft Magiskt Vm i att bygga trähus. Jag som älskar små trähus blev ju lite svag i knäna eftersom det fanns massor av dom som man kunde klättra upp i på Kvarnholmen som fortfarande står kvar sen tävlingen. 

 

Sen tror jag nog att dom vuxna tyckte det var ännu roligare än dom barn som var där....

 

Chiligängets foodtruck stod parkerad vid det här fina stället. Fick lite New york känsla över det hela och vem kan motstå ett ställe med massor av ljusslingor? Får hoppas dom ska ha det nästa år med för då vill jag hänga där under varma sommarkvällar. 

 

Du hittar mig även här: