Förberedelser inför Nicaragua
IMG_7500.JPG
 

Som ni kanske har märkt har det varit väldigt låg aktivitet här på bloggen den senaste tiden. Jag har behövt pausa lite från allt efter en väldigt intensiv vår som verkligen har satt mig på prov. Att plugga, driva företag, tömma ett helt hus på minnen efter mina föräldrar och försöka hantera min sorg efter mamma blev lite för mycket. Jag stod och balanserade på kanten för utbrändhet och kände om jag inte drar i handbromsen nu så kan det gå illa. 

Jag håller sakta men säkert att komma tillbaka till mitt rätta jag genom väldigt mycket vila. Det som har krävts var att inte göra nånting. Att inte ha några krav på mig. Men även att ha något att se fram emot. Så i augusti åker jag och David till Nicaragua i tre veckor. Planen är att surfa och bara ha semester. 

Efter vår förra surfresa till Fuerteventura så kom vi till insikten att vi var i väldigt dålig form och det skulle inte upprepas under denna resa. David som tar det hela mycket mer seriöst än mig lånade hans pappas våtdräkt, tejpade ihop en gammal vindsurfbräda från när han var barn som legat och samlat damm i hans föräldrars stuga i skärgården. Sen hoppade han i det kalla vattnet och paddlade runt ön. Själv är ju jag nordens kanske största badkruka så jag nöjde mig med att att doppa fötterna och sitta och läsa på bryggan. 

Följ gärna min Youtube kanal som jag startat med film från mina resor. 

 

Du hittar mig även här: