Surf.Skate.Repeat
 

Vi bytte brädor om vartannat. När vi inte surfade då utbyttes brädan mot en skateboard, eller en kombination av dessa visade sig vara ett oväntat lyckat koncept. 

Jag lutade mig bakåt mot den solvarma vita väggen och såg hur dom andra susade nerför den lilla backen framför huset. Om en timme är det dags att ge sig ut till havet och vågorna men fram tills hängde vi kvar ute på gatan. 

 
 

Marco sprang nedför backen och försvann ner mot garaget och kom tillbaka med en surfbräda under armen. Han bar den lätt under armen och vid backens topp la han surfbrädan på en longboard och gled nedför backen. Illusionen blev att han surfade på torra land. Fler ville testa och illusionenen upprepades. 

 

Så var timmen slagen, vi bytte om och hoppade in i bilen för den dagens surflektion. 

Du hittar mig även här: