Surf vid La Caleta
 

Vi tog på oss skorna som tillhörde våtdräkten och balanserade oss fram på det hårda skalet av ett gammalt rev med brädan under armen. Paddlade mot den lilla kanalen på sidan av där vågorna inte bröt. Där vi kunde sitta på våra bräder och guppa upp och ner, göra oss redo för att paddla in mot vågorna. 

 
 

Det var sista dagen på Planet surf camp och det tog emot, hade velat stanna ytterligare en vecka. Dagarna flög förbi alldeles för fort. Från att inte kunnat stå på brädan alls till att ge sig ut på reef breaks. Jag hann övervinna min vattenskräck flera gånger om. Den där rädslan att känna att man är utanför sitt vanliga element. Jag och David håller redan på att spåna om vart vart vi ska surfa nästa gång. 

 

Den finska fotografen Nestori Virtanen följde med och fotograferade oss när vi surfade. 

Den här resan gjordes i samarbete med Planet surf camp under januari 2016

Du hittar mig även här: